Au umplut Chitila de deseuri periculoase

0
450
ÃŽn doi ani, depozitul de la marginea Capitalei s-a umplut de materiale toxice
In doi ani, depozitul de la marginea Capitalei s-a umplut de materiale toxice
In doi ani, depozitul de la marginea Capitalei s-a umplut de materiale toxice
In doi ani, depozitul de la marginea Capitalei s-a umplut de materiale toxice

Sunt doi ani de cand traiesc langa o bomba ecologica iar acum, dupa ce au aflat, panica nu ii lasa sa doarma. De cand au fost descoperite tonele de substante periculoase, in Chitila nu mai este liniste.

Butoaie cu reziduuri toxice si saci cu zgura cu arsen. Recipiente cu mercur si gramezi de azbest.

Toate acestea zac aruncate de-a valma, in conditii improprii, in depozitul din Chitila. Floarea Dumitrache locuieste la cateva case de depozitul blestemat din Chitila.

„Mirosea de mult urat dar am crezut ca este de la pamantul de flori pe care il cultiva vecinul. De unde sa stim noi ca este moartea langa usile noastre?„, se plange tanti Floarea.

Nu s-ar fi aflat niciodata ce se intampla in depozitul de la marginea Capitalei, daca proprietarul depozitului si cel al deseurilor nu s-ar fi certat.

Autoritatile isi paseaza raspunderea si cad de acord asupra unui singur lucru: criza a transformat terenurile din jurul Capitalei in gropi de gunoi ad-hoc unde se poate depozita orice, oricum si oricand.

„Substantele au fost aduse de o firma care trebuia sa ne plateasca o chirie. Am anuntat autoritatile”. Virgil Berariu, sef depozit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.