Autoritatile dintr-un oras american vor sa interzica prin lege latratul cainilor

0
361

Initiativa greu de inteles a autoritatilor dintr-un orasel din statul american New Jersey. Primarul orasului vrea sa instituie o lege prin care sa interzica latratul cainilor 24 de ore din 24. Stapanii patrupedelor spun insa ca nu au cum sa opreasca animalele din latrat.interzice latratul

Daca acum latra nestanjenita, in curand, catelusa Shera nu va mai avea voie sa scoata niciun sunet. Si asta pentru ca asa vrea primarul orasului in care locuieste stapanul sau.

Legea impotriva latratului pe timpul noptii se aplica in orasul Piscataway din New Jersey de mai bine de 30 de ani. Primarul vrea acum sa extinda legea si pe timpul zilei din cauza celor peste 400 de reclamatii pe care le-a primit anul trecut.

„Timpurile s-au schimbat. Oamenii au doua sau trei locuri de munca acum. Calitatea vietii este un lucru important. Oamenii trebuie sa fie respectuosi”, sustine primarul.

Stapanii cateilor spun insa ca nu au cum sa opreasca patrupedele din latrat.

„Am un caine si cainele latra. Stiti ce vreau sa spun, dar este un caine bun, nu latra constant. Daca vede un iepure sau un raton o ia razna. Dar in afara de asta… Dar 24 de ore, cred ca este un pic cam dur”, spune stapanul unui caine.

Stapanii cainilor pot fi amendati cu sume de la 40 la 600 de dolari daca primesc reclamatii ca animalele lor latra prea mult.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.