Baia Mare: Peste 4 tone de deseuri electrice colectate intr-o singura zi

Baia Mare: Peste 4 tone de deseuri electrice colectate intr-o singura zi
Baia Mare: Peste 4 tone de deseuri electrice colectate intr-o singura zi

Joi, 28 februarie, a avut loc prima colectare DEEE in urma comenzilor facute de locuitorii Municipiului Baia Mare. Peste 4 tone de deseuri electrice si electrocasnice grele sau voluminoase au fost adunate intr-o singura zi, datorita implicarii cetatenilor.

“Rezultatele obtinute in urma acestei prime actiuni de colectare gratuita de la domiciliu ne arata ca oamenii ne sunt aproape in misiunea noastra si au inteles importanta colectarii si reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electronce. Asociatia RoRec le promite baimarenilor ca le va oferi in continuare multiple posibilitati de a se debarasa corect de obiectele electrice si electronice uzate, astfel incat sa reusim impreuna sa construim in jurul nostru o lume mai curata si mai putin poluata.”, a declarat Florin Popa, reprezentant zonal al Asociatiei RoRec.

Serviciul permanent de colectare gratuita de la domiciliu pentru echipamentele electronice si electrocasnice a fost lansat luna trecuta de Asociatia RoRec, impreuna cu Primaria Municipiului Baia Mare, in vederea crearii unei noi modalitati prin care baimarenii se pot debarasa corect de obiectele vechi sau uzate pe care le detin.

Serviciul permanent de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice continua in Baia Mare in fiecare luna, in ultima zi de joi. Pana pe 28 martie 2013 baimarenii pot apela serviciul de preluare a comenzilor la numerele de telefon 0720.811.640 si 0756.036.205, de luni pana sambata, intre orele 9.00-18.00.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente