Bicicleta-concept, de la Peugeot: Are si spatiu pentru servieta ta

Bicicleta-concept, de la Peugeot: Are si spatiu pentru servieta ta

Mergi la birou cu un Peugeot pe doua roti, o bicicleta care vine cu servieta din piele si un spatiu adecvat pentru depozitare. Vei reusi astfel sa te strecori in trafic si sa faci miscarea de care ai atata nevoie, in fiecare zi, chiar daca obisnuiesti sa te imbraci elegant.

Aceste biciclete sunt acum mai confortabil,e dar si mai eficiente, pastrand in acelasi timp aerul clasic al acestui mijloc de transport folosit de aproape 200 de ani.

Ai nevoie doar de o singura privire ca sa iti dai seama ca Peugeot DL 122 intruchipeaza tot ce isi poate dori un ciclist in mediul urban.

Eleganta sa nu sacrifica functionalitatea, intrucat producatorii au folosit materiale precum aluminiul, lemnul si pielea. Compacta si comoda, bicicleta vine chiar si cu o servieta, pentru care exista un spatiu special de depozitare antifurt.

Daca iti place sa-ti petreci si timpul liber mergand pe bicicleta, Peugeot ofera si o varianta sport pentru bicicletele concept. Cu un design aparte, Onyx ti se potriveste daca ai conditie fizica si iti doresti un un aparat performant, pe masura ambitiei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *