Bio va face casa luna

1
572

Curatati-va caminul cu produse eco! Sint la fel de eficiente ca detergentii conventionali, dar sint obtinute din ingrediente naturale, organice, fara chimicale de sinteza periculoase.

Detergentii de rufe sau de vase, produsele pentru cu-ra-tarea geamurilor sau a podelelor in varianta „eco”, foarte cautate in Occident, pot fi achi-zitionate mai nou si la noi. De pe www.elemental.ro, magazinul online al firmei care importa astfel de pro-du–se in Romania, dar si din maga-zi-nul exclusiv bio „Leacul” – din Bucu-resti.

Oferta acopera majoritatea cerin-telor: detergenti eco de rufe – praf si lichizi, special pentru hainu-tele copiilor, pentru haine delicate si colorate -, inalbitori eco, balsamuri de rufe si detergenti pentru vase care ocrotesc pielea mii-nilor. De ase-menea, exista detergenti ecologici pentru suprafete multiple, solutii pen-tru curatat baia, so-lutii eco de curatat geamuri, ba chiar si solutii eco abra-zive pentru supra-fete greu de cura-tat.

AVANTAJE. Detergentii eco sint doar cu putin mai scumpi decit cei conventionali si mult mai buni pentru sanatate. In primul rind, pentru ca, folosindu-i, nu riscati sa va treziti, de exemplu, cu iritatii ale pie-lii si alergii provocate de substan-tele periculoase din detergentul de rufe conventional ramase impregnate in tesaturi. Spre deosebire de produsele conventionale, cele eco nu contin chimicale de sinteza, Sodium Lauryl Sulphate, parabeni, enzime, inalbitori optici, parfumuri sinte-tice sau alte substante periculoase pentru sanatatea umana. Si sint hipoalergenice. In plus, detergentii eco sint fabricati din materii prime de provenienta vegetala, din culturi certificate organic. Un alt atu este ca sint produse biodegradabile si necesita un consum mai mic de apa pentru clatire, deci sint mult mai „prietenoase” cu mediul inconjurator.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.