Biobeauty, magazin online de cosmetice organice

0
670

recif de coraliSuntem doua prietene indragostite de cosmetice, de frumusete si de natura. Respectam mediul inconjurator si ne dorim ca si altii sa o faca. Biobeauty inseamna pentru noi si, speram ca va insemna si pentru voi, frumusete sanatoasa si responsabila, fara a renunta la niciuna din micile placeri in ceea ce priveste rutina ingrijirii noastre zilnice.

Magazinul online www.biobeauty.ro este proprietate a Biobeauty Concept SRL, unic importator si distribuitor al marcilor Balm Balm Si Cattier Dislab.

Biobeauty a ales pentru tine marci de cosmetice organice certificate dupa trei mari criterii, pe care le consideram foarte importante: calitate/eficienta, pret si aspect.

Produsele alese de noi provin din mai multe colturi ale lumii. Nu avem preferinte, alegem doar calitatea la un pret rezonabil. Suntem la inceput de drum, vom incerca sa tinem pasul cu cele mai noi inovatii in domeniu si sa iti aducem din ce in ce mai multe produse cu ingrediente naturale si organice de cea mai inalta calitate.

Ne dorim sa avem mai mult decat doar produse cosmetice organice certificate, sa avem produse cosmetice organice certificate eficiente. Pentru ca nici noi nu vrem sa ne aruncam banii pe produse care nu functioneaza, doar pentru ca sunt organice&naturale.

Speram sa devenim expertul tau online de frumusete organica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.