BioFach, Targul Mondial de Comert cu Produse Ecologice, ce are loc in perioada 13 – 16 Februarie 2013, la Nurenberg, Germania

BioFach, Targul Mondial de Comert cu Produse Ecologice, ce are loc in perioada 13 – 16 Februarie 2013, la Nurenberg, Germania

BioFach, Targul Mondial de Comert cu Produse Ecologice, ce are loc in perioada 13 – 16 Februarie 2013, la Nurenberg, Germania, este locul unde se expun produse alimentare si comerciale ecologice din peste 130 de tari. “Avand in vedere evolutia din ultimii ani a agriculturii ecologice si potentialul deosebit al tarii noastre pentru acest sector de agricultura, Romania a fost desemnata Tara Anului la BioFach / Vivaness 2013. Tara anului a fost intotdeauna o mare atractie si centru de interes pentru vizitatori si presa deopotriva, iar in aceasta calitate, Romania are sansa de a deveni o piata din ce in ce mai interesanta pentru industria ecologica, nu doar ca sursa de materii prime, ci si ca industrie de procesare”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul miniterului Agriculturii. Romania va expune pe o suprafata de aproximativ 600 metri patrati in cadrul Complexului Expozitional NurenbergMesse.

Tarile Anului care au avut succes in ultimii ani au fost Spania, Franta, Olanda, Brazilia, Polonia, Italia si Danemarca. Acestea au transformat participarea lor la Tara Anului intr-un succes durabil: interesul general in produsele ecologice, atentia publicului si numarul de expozanti inregistrati au crescut enorm in aceste tari dupa ce au fost prezentate ca Tarile Anului.

In anul 2012, Biofach a adus impreuna 2420 de expozanti, 40 315 vizitatori si  au  fost organizate 150 de evenimente, ce au avut ca teme de dezbatere subiecte specifice relevante pentru agricultura organica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *