Biomasa din agricultura, sursa de energie regenerabila

Biomasa din agricultura, sursa de energie regenerabila
Biomasa din agricultura, sursa de energie regenerabila

Timisoara – Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Centrul Enterprise Europe Network, alaturi de Ambasada Austriei in Romania, Clusterul pentru Agricultura al Austriei si Clusterul de Energii Sustenabile din Romania ROSENC, organizeaza in data de 17 aprilie 2013, intre orele 10.00 – 14.00, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timis din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, simpozionul cu tema „Biomasa din agricultura – sursa de energie regenerabila”.

Temele care vor fi abordate sunt potentialul biomasei agricole in Banat si cadrul legal referitor la productia de energie regenerabila, promovarea productiei de energie regenerabila, structuri de colaborare pentru energiile regenerabile ale Clusterului ROSENC, tehnologii de recoltare si prelucrare a biomasei agricole, concepte noi referitoare la plantele de cogenerare biomasa agricola, aspecte cheie ale unei investitii de durata intr-o fabrica de cogenerare a biomasei agricole.

La eveniment participa, in calitate de invitat, Sorin CHELMU – secretar general adjunct in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Detalii suplimentare la tel. 0374-160.944, 0256-490.771/2, e-mail: lbarbu@cciat.ro, Laura BARBU – consultant cameral.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,165FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente