Bistritenii pot contesta aducerea gunoiului din Beclean

0
384

Proiectul privind mutarea gropii de gunoi de la Beclean la Bistrita a fost depus la Agentia pentru Protectia Mediului. Bistritenii mai pot depune sesizari la acest proiect doar trei zile, pana in data de 10 noiembrie, la sediul APM, str. Parcului, nr. 20, intre orele 8.00-16.30.

Proiectul prevede transportul deseurilor municipale din localitatea Beclean la depozitul de deseuri municipale din Bistrita, pe traseul: Beclean – DN17 pana la intrarea in localitatea Sintereag, DJ151 Sieu Odorhei – Coasta – Sirioara – Chirales, DJ172G Arcalia – Saratel – Sarata – Monariu – Budacu de Jos, DJ 173C, intrare in Bistrita prin str. Valea Budacului – str. Ion Pop Reteganu – str. Zavoaie.

Mutarea gropii de gunoi de la Beclean la Bistrita a starnit nemultumiri din partea bistritenilor dar si din partea viceprimarului George Avram si a ecologistilor. Si prefectul Cristian Florian a intervenit in aceasta disputa, mutand problema la nivelul Ministerului Mediului. De cealalta parte, reprezentantii Consiliului Judetean sustin ca groapa de gunoi de la Beclean trebuie mutata pentru ca zona este inundabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.