Botosani: Improvizeaza containere pentru a scapa de sanctiuni

0
266

Cu buzunarele goale, instiutiile publice se vad nevoite sa-si puna imaginatia in miscare pentru a colecta selectiv deseurile. Dupa ce au fost nevoite sa reduca cheltuielile iar multe primarii au ajuns de mult timp la fundul sacului, acum reprezentantii institutiilor publice sunt nevoiti sa improvizeze pubele pentru colectarea selectiva obligatorie care incepe in cateva zile.improvizatii

Criza te face inventiv. Cutii de carton, saci de plastic colorati sau alte containere inscriptionate sau confectionate vor tine locul de acele pubele concepute special pentru colectarea selectiva a PET-urilor, hartiei si a sticlei.

Din august scolile, primariile, spitalelele si celelalte institutii publice sunt obligate sa colecteze selectiv deseurile altfel risca amenzi usturatoare.

Desi costurile de inchiriere a pubelelor nu sunt mari (intre sase si 10 lei pe luna de pubela) multe din institutii publice spun ca nu isi mai permit sa cheltuie alte sume in conditiile in care prin masura de reducere a cheltuielilor cu 20% nu mai stiu de unde sa stranga cureaua.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.