Bucurestenii au cel mai nou sistem de colectare a gunoaielor

Cantitatea de deseu colectat automat creste de cel putin trei ori fata de vechiul sistem implementat in Bucuresti, potrivit importatorului pubelelor gigant.colectare selectiva

In parcul Circului din Capitala au fost ingropate pe jumatate trei containere ultimul racnet. In ele, locuitorii din zona ar trebui sa arunce selectiv deseurile reciclabile: hartia, plasticul si sticla. Multi nu sunt insa incantati de idee.

“Cine vine din blocuri sa aduca aici ambalajele si toate astea selective? Cine? Stau la blocul de peste drum dar ce?! Am sa vin cu sacosa aici?” a spus una dintre locuitoarlele din zona.

“Pubelele alealalte trebuiesc luate, transportate, sunt exterioare. Pe cand aicea, odata la o luna, cel mai devreme, se strange sacul acela si se duce tintit pe locurile unde se aduna” a explicat primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

“Acesta s-a dovedit a fi cel mai performant sistem la ora asta, sistem implementat in marile capitale ale Europei, chiar si in China. Cantitatea de deseu colectat automat creste de cel putin trei ori fata de igluurile pe care le avem noi in Bucuresti” a spus importatorul pubelelor Laurentiu Avram.

Containerele au fost donate primariei Capitalei de firma care le importa. Ele costa cel putin 3.000 de euro, bani pe care primaria va trebui sa-i plateasca daca vrea sa inlocuisca toate ghenele din Bucuresti.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente