Bucurestenii au dat iama in parcuri: „Ne place sa stam la soare”

0
448
Bucureştenii au dat iama în parcuri:
Bucurestenii au dat iama in parcuri: "Ne place sa stam la soare"

Bucurestenii au dat iama in parcuri: "Ne place sa stam la soare"
Bucurestenii au dat iama in parcuri: "Ne place sa stam la soare"

Bucurestenii au profitat la maximum de temperatura de afara. Astazi, ei au venit inca de dimineata in parcurile din Capitala. La doar o luna si jumatatea pana la Craciun, va vine sa credeti ca am gasit si fete facand plaja pe malul lacului?

In jurul pranzului, am surprins-o pe Denisa Stuparu la plaja, in parcul Titan. „Sunt manechin la agentia Relax Models si m-am gandit sa profit din plin de vremea frumoasa si sa obtin un bronz natural pentru viitoarele prezentari de moda. Este incredibil ca stau la plaja la temperaturi de 26 de grade, cand iarna ne bate la usa”, ne-a spus Denisa. Cu cateva ore in urma si Alexandra (18 ani) impreuna cu prietenele ei venisera de la scoala direct in parcul Herastrau din Capitala, bucuroase ca e cald afara.

„Ne place sa stam la soare si am vrea sa fie tot mai multe zile asa”, ne-a zis tanara. Daca fetele au iesit la iarba verde, unii si-au scos din dulapuri pantalonii scurti si tricourile si au pornit la jogging. Si mamicile s-au bucurat ca au putut sa iasa cu prichindeii la distractie si sa profite de cele 26 de grade cat aratau termometrele azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.