Bucuresti, capitala gunoaielor

0
439

Veselia de Craciun a ingropat Bucurestiul in… gunoaie. Ca doar si maturatorii au dreptul la zile libere. Asa ca resturile stranse dupa petreceri troneaza acum pe marginea drumului. Bucurestenii obisnuiti ca cineva strange intotdeauna dupa ei au aruncat la intamplare tot ce era in plus. Astfel, in fata blocurilor, intre case sau chiar in mijlocul strazii peisajul este dezolant: munti de gunoaie.deseuri sarbatori

Se pare ca gunoierii au intrat in vacanta in toate sectoarele. In cartierul Militari, la primele ore ale diminetii, domnesc gunoaiele. Brazi, ambalaje de carton si sticle de plastic oriunde te uiti.

Alta zona a Capitalei, aceeasi problema. Chiar in spatele Parlamentului, langa Piata Cosbuc, nici cosurile de gunoi instalate de primarie nu au fost golite.

In cartierul Drumul Taberei oferta este si mai variata. Pe langa deseurile menajere, oamenii au aruncat pe strazi sau langa blocuri vase de toaleta, chiuvete sau saltele de pat. Totusi, de pe urma gunoielor are cine sa profite… cainii comunitari.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.