Build Green CEE – Design ecologic si eficient energetic

green building

Build Green CEE – Energy Efficient and Ecological Design for the Region
23 Aprilie 2008 – 24 Aprilie 2008

Va invitam sa descoperiti una dintre cele mai promitatoare regiuni pentru dezvoltarea pietei constructiilor din Europa. Conferinta “Build Green CEE – Energy Efficient and Ecological Design for the Region” va analiza avantajele cladirilor sustenabile cu un design eco-eficient, in contextul cresterii preturilor la energie, cresterii preocuparii legate de schimbarile climatice, inaspririi regulilor de constructie, dar si disponibilitatii unui numar tot mai mare de tehnologii si materiale destinate cladirilor ecologice.

Build Green CEE va reuni investitori, dezvoltatori imobiliari, companii de constructii, arhitecti si ingineri, furnizori de servicii, tehnologii noi si sisteme de management pentru cladiri, consultanti imobiliari, studenti si profesori, organizatii non-guvernamentale si autoritati publice – interesati sa cunoasca si sa beneficieze de oportunitatile pe care le ofera piata constructiile verzi.

Un numar limitat de burse este disponibil pentru studentii si profesorii interesati. Pentru mai multe informatii despre conferinta si detaliile de inregistrare, vizitati website-ul conferintei,
www.BuildGreenCEE.com

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente