Cabral este un infocat sustinator al curentului eco

Cabral este un infocat sustinator al curentului eco

Prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte” de la Acasa TV este uimit de abilitatea oamenilor de a produce si a imprastia gunoiul peste tot.
Cabral este de parere ca oamenii, indiferent cat ar fi de inteligenti sau de civilizati, nu ezita sa-si imprastie resturile menajere, si nu numai, in natura.

Intrigat de cantitatea mare de gunoaie aruncate la intamplare, prezentatorul TV a tras concluzia ca acest fenomen are toate sansele sa nu inceteze niciodata.

“Cred ca omul, in toata complexitatea si simplitatea, marimea si micimea, in toata frumusetea si uratenia lui, omul poate fi numit in multe feluri. Asta mai ales datorita faptului ca oamenii sunt entitati unice si irepetabile. Insa, daca stam putin sa ne gandim, un numitor comun general acceptat poate fi gasit. Iar eu cred ca aceasta denumire generica, universal valabila este…producatori de gunoaie. Oricat de mult ne-ar placea sa gasim un alt numitor comun mai puternic…el nu va fi de gasit, suntem cei mai mari producatori de gunoaie ai planetei, asta suntem”, a scris Cabral pe blogul personal.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente