Cactus_jack

0
315

Mi-am amintit de acest film atunci cand mi-am inventariat colectiaiar cactus de cactusi. Nu m-am gandit niciodata sa-i numar, ci doar ii cresc din pasiune am cactusi din foarte multe specii, am chiar reviste si manuale de specialitate pentru ca toti cactusii mei sa se dezvolte armonios.

Ma gandeam ca la o adica sa cumpar toate deserturile din lume si sa fac plantatii de cactusi. Chiar asa cum ar fi Sahara, Kalahari, Gobi, AL-Hijaz si celelalte deserturi ale planetei pline de plantatii de cactusi !?!? Miliarde de flori viu colorate, pe un covor imens de nisip si cu siguranta o lume mult mai buna. Oricum daca incepe aceasta actiune de cactusificare a deserturilor puteti sa contati pe ajutorul meu necoditionat si 100 % voluntar.Imi iau chiar angajamentul ca primul hectar de desert sa-l populez cu cactusi prin forte proprii, dupa aceea am nevoie de ajutorul celorlalti de aici de pe Terra, asa ca oricine „se baga” in chestia asta ma gaseste aici pe www.ecomagazin.ro si cu cat suntem mai multi cu atat mai bine.
Asta este problema mea sunt un visator incurabil si nu am ce face doar sa ii fac pe cei din jurul meu sa gandeasca putin mai ecologic decat ieri!

cactus2

Nu vreau sa va alarmez dar se pare ca in cativa ani si in tara noastra va ajunge desertificarea, Dobrogea si Doljul sunt primele doua zone vizate de acest flagel asa ca nu strica sa ne documentam din timp despre ce si cum putem sa ne facem viata ma frumoasa si mai buna pentru noi si pentru cei care vor veni dupa noi pe aceasta planeta frumoasa pe care cu totii o numim „casa” !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.