Cafea bio in campusurile din Statele Unite

0
458

In Statele Unite ale Americii creste numarul colegiilor in care studentii sunt „tratati” cu cafea bio.


Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume.
cafea bio
Asociatia pentru Comert Organic din SUA (OTA) a demarat in aceasta toamna un proiect de cooperare care vizeaza introducerea cafelei fara chimicale in cat mai multe institutii de invatamant superior. De exemplu, Dallis Coffee furnizeaza cafea organica la Universitatea Columbia si la Universitatea New York, in timp ce Equal Exchange aprovizioneaza Colegiul Bennington si universitatile Brown, Indianapolis si Yale. In plus, la Harvard studentii mananca batoane cu cafea de la Wings of Nature, iar Green Mountain Coffee Roasters furnizeaza cafea eco la Universitatea Notre Dame, Scoala Medicala Harvard si la universitatile din Connecticut, Massachusetts si Vermont.

„Multi studenti au crescut cu alimente organice. Cum ei sunt in cautare de solutii pentru problemele economice si de mediu cu care se confrunta lumea, studentii sunt cheia pentru schimbarea alimentatiei din campusuri catre produse ecologice, provenite din agricultura durabila, sustenabila”, potrivit lui David Gagnon, director executiv interimar al OTA, citat de publicatia online Organic Market.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.