Un deputat vrea sa limiteze numarul animalelor de companie pe care le poate avea in grija o persoana

Un deputat vrea sa limiteze numarul animalelor de companie pe care le poate avea in grija o persoana

Companie, dar cu limita! De numar, spune un deputat, care vrea sa limiteze numarul de animale tinute in casa. La bloc e voie cu patru, spune el. Dar si la curte sunt reguli. Maxim cinci. Totul se face, desigur, si cu acordul vecinilor. Deocamdata, insa, proiectul lui de lege trebuie sa treaca de votul din Parlament.

Sa luam de exemplu acest caz. Intr-un apartament sunt 20 de caini. Vecinii nu au mai putut suporta galagia si, mai ales mirosul, asa ca au facut reclamatie.

Prin urmare, proprietara patrupedelor s-a trezit cu autoritatile la usa. Dar, si cet Nu a lasat pe nimeni sa intre in casa. Iar autoritatuile au plecat asa cum au venit. Acum, legea nu le permite sa ia nicio masura.

Legea insa s-ar putea schimba. Un deputat vrea sa limiteze numarul animalelor de companie pe care le poate avea in grija o persoana. Pentru cei care locuiesc la bloc: maximum patru, doi caini si doua pisici. Pentru cei care au case si spatiu mai mult, maximum cinci. Dar nu mai mult de trei din aceeasi specie.

“Am initiat aceasta lege pentru a-i proteja pe cetateni de zgomotul infernal al animalelor din apartamente sau curti, acolo unde stau mai mult de doua. Oamenii mi s-au plans ca acestea fac o mizerie infernala si un zgomot de nesuportat.”, deputatul PSD Andrei Sava

Printre proprietarii de animale, parerile sunt impartite. Legea trebuie sa treaca, insa, de Parlament.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente