Cainii comunitari sunt castrati gratuit la Cluj-Napoca

0
256

A inceput maratonul sterilizarilor. Pentru a rezolva problema cainilor comunitari, mai multe organizatii pentru protectia animalelor au demarat o campanie de castrare a acestora. Campania se va desfasura timp de patru zile, iar voluntarii spera sa sterilzeze peste 800 de animale.caini comunitari

Sterilizarea animalelor se face in mod gratuit. Voluntarii spun ca este o operatie simpla, care nu provoaca dureri, iar in 2-3 ore, animalul se poate deplasa deja pe propriile picioare.

„E singura solutie pentru a stopa inmultirea cainilor. Daca nu mai dorim catei pe strada, sa nu ne mai plangem, sa-i aducem la sterilizat. Altfel nu rezolvam problema. E singura solutie pentru a rezolva problema cateilor fara stapan”, a declarat Iuliana Suber, organizator.

„E mai bine sa fie castrati, evident, ca si asa sunt prea multi si se chinuie si ei, mai ales puii”, sustine un clujean. Persoanele care vor sa sterilizeze animalele, fie ca sunt adunate de pe strazi sau sunt caini si pisici de companie, trebuie sa le duca la dispensarul veterinar din Iris, dar le pot programa si telefonic. Campania de sterilizare se va desfasura la Cluj-Napoca pana pe 24 iulie, apoi se va muta la Turda.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.