Calculeaza-ti propria amprenta de carbon!

generatia-verde.gifPrin intermediul site-ului www.generatiaverde.ro, poti afla acum ce cantitate de carbon risipesti prin propriul tau stil de viata! 

Generatia Verde este o organizatie nonguvernamentala recent infiintata, care isi propune sa participe la rezolvarea principalelor probleme de mediu, prin informarea cetatenilor si in special a tinerilor, prin educarea acestora in spiritul protejarii si imbunatatirii calitatii mediului, prin dezvoltarea de parteneriate cu organizatii importante, care sunt interesate de conservarea mediului inconjurator si mai ales prin crearea unor grupuri de lucru in randul adolescentilor din Romania, in vederea pastrarii, ingrijirii si protejarii mediului.

Alatura-te si tu acestei organizatii, accesand linkul www.generatiaverde.ro! La aceasta adresa din cadrul site-ului mai sus mentionat, vei gasi un mini-calculator, care este capabil sa stabileasca amprenta de CO2 a fiecarei persoane in parte, in numai cinci minute.

Sacrifica si tu astazi cinci minute din timpul tau, pentru a ajuta la realizarea unui studiu national, privitor la media reala a emisiilor de CO2 a populatiei din Romania!

Acest studiu este realizat de catre Generatia Verde, din cadrul U.E.B., iar la adresa cu pricina mai puteti gasi si o serie de informatii care va vor ajuta sa deveniti mai eco si sa economisiti sute de RON, in acelasi timp.

Media europeana a emisiilor personale se afla la cota alarmanta de 7 tone/anual. Tu ce amprenta de CO2 ai?

Articolul precedentAdapost pentru maidanezi
Articolul următorInverzeste-ti nunta!

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente