Cameleon, Eco, Make-Up si Fitness – patru laptop-uri HP mai neobisnuite

0
497

Clasicele laptop-uri gri, negre sau albe au devenit cam plictisitoare.
hp eco
Cu toate ca unele companii au inceput sa scoata pe piata unele laptop-uri mai viu colorate, tendinta e tot una anosta. Poate de aceea designerul Nikita Buyanov a decis sa inveseleasca aceste computere si a conceput o serie de laptop-uri ceva mai inedite din punctul de vedere al designului dar si al culorilor alese.

HP-ul Cameleon, care isi schimba culoarea, este cu siguranta o gura de aer proaspat in peisajul anost al acestor gadgeturi.

Printre celelate concepte ale Nikitei Buyanov se numara un laptop prietenos cu mediul inconjurator, care este, bineinteles, verde, si a fost denumit HP Eco.

HP Make-Up si HP Fitness sunt alte doua laptop-uri dezvoltate de Nikita Buyanov. Make-Up este roz, ecranul se poate transforma antr-o oglinda iar unitatea optica a fost transformata intr-o paleta cu farduri.

HP Fitness, dupa cum sugereaza si numele sau, este destinat celor carora le place sa fie in forma. Carcasa sa poate fi folosita pe post de cantar, in cazul in care doriti sa va aflati greutatea oriunde v-ati afla.

Singura problema este ca aceste laptop-uri sunt un concept si asa vor ramane, pentru moment.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.