Campania Earth Hour se suprapune cu meciul Romania-Serbia

3
423

Stingem sau nu luminile de Ziua Pamantului? Teoretic, da, pentru ca Romania s-a alaturat campaniei internationale Earth Hour, care atrage atentia asupra incalzirii globale.
earth hour
Sambata, incepand cu ora 20:30, oameni si institutii din intreaga tara vor stinge luminile, timp de o ora. La noi insa, atunci incepe si meciul Romania-Serbia.

Toate cele 15.000 de bilete la meci s-au vandut deja, asa ca sunt sanse foarte mici ca „Farul” din Constanta sa nu mai lumineze.

Nu numai din cauza celor care vin la meci, ci si pentru ca acasa, zeci de mii de suporteri vor urmari cu sufletul la gura meciul. Cati dintre acestia vor stinge televizorul, ramane de vazut.

Miscarea Earth Hour a inceput in orasul Sydney, Australia. Pe 31 martie 2007, 2,2 milioane de persoane si 2.100 de companii din Sydney au stins luminile timp de o ora. In 2008, evenimentul a devenit unul global, antrenand 100 de milioane de oameni din 35 de tari.

Embleme ale oraselor participante, precum Golden Gate Bridge din San Francisco, Colosseum-ul din Roma sau panoul Coca-Cola din Times Square, au ramas in intuneric, ca simboluri ale sperantei pentru o cauza din ce in ce mai importanta pentru omenire.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.