Campania “Romania prinde radacini” revine in judetul Suceava

17.500 de puieti vor fi plantati la Plaiul Ioanei, din judetul Suceva, in cadrul campaniei “Romania prinde radacini”.Romania prinde radacini

Campania “Romania prinde radacini”, una dintre cele mai importante initiative sociale ale Realitatea TV si cea mai importanta din punct de vedere al sustinerii pe baza de voluntariat, revine sambata in judetul Suceava, la Plaiul Ioanei, unde vor fi impadurite 6,7 hectare de teren.

Aflata in comuna Sadova, zona vizata a fost afectata de doboraturile de vant din 2002, care au dus la disparitia unor importante suprafete de padure in tot judetul.

La initiativa Realitatea TV si cu sprijinul Petrom, Romsilva, al Consiliului Judetean Suceava si al Consiliul Local Campulung Moldovenesc, vor fi plantati 17.500 de puieti, specii de molid si arice. La actiune si-au anuntat participarea sute de voluntari.

Actiunile din ziua impaduririi vor fi transmise in direct la Realitatea TV, in cadrul unor editii speciale realizate de Mihai Tatulici, initiatorul si promotorul campaniei.

Suceava este al zecelea judet beneficiar al campaniei, “Romania prinde radacini” revenind aici in urma unei solicitari primite din partea comunitatii locale.

“Romania prinde radacini” a inceput dupa inundatiile care au afectat Moldova in vara anului 2008 si este primul proiect social ce trateaza atat cauzele, cat si efectele unui dezastru ecologic. In cadrul campaniei a fost impadurita pana acum o suprafata totala de peste 62 de hectare.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente