Campanie colectare gratuita deseuri de echipamente electrice si electronice in Sectorul 6

In zilele de 27 si 28 septembrie, Primaria Sectorului 6, Asociatia Environ si firma de salubritate Urban S.A. organizeaza campania de colectare gratuita a deseurilor de echipamente electrice, electronice si electrocasnice in Sectorul 6
environ
In ultimul weekend din fiecare luna, Primaria Sectorului 6, Asociatia Environ si firma de salubritate Urban S.A, organizeaza campania de colectare gratuita a deseurilor de echipamente electrice, electronice si electrocasnice, sub sloganul “Pentru un mediu URBAN curat, recicleaza!”. Societatea de Salubritate Urban S.A. va aduna gratuit toate aparatele electrocasnice vechi, frigiderele, televizoarele, monitoarele, calculatoarele sau orice obiecte electrice si electronice uzate.

Cetatenii Sectorului 6 sunt rugati sa depoziteze in fata locuintelor aparatura uzata, in zilele de 27 si 28 septembrie. Informatii suplimentare sau solicitari se pot adresa la Tel. Verde 0800.881.188, sau la sediu Urban S.A. din Bd. Timisoara Nr. 12-14.

Campania “Pentru un mediu URBAN curat, recicleaza!” este finantata de Asociatia Environ din timbrul verde colectat la vanzarea tuturor produselor electronice si electrocasnice. Primaria Sectorului 6 sprijina logistic campania si mobilizeaza Politia Comunitara pentru derularea in bune conditii a actiunii de colectare.

Aceasta actiune se inscrie in strategia de dezvoltare a unui parteneriat cu autoritatile administratiei publice locale pentu reducerea cantitatii de deseuri de echipamente electrice si electronice eliminate ca deseuri municipale nesortate si atingerea obiectivelor de reciclare si valorificare a lor. Asociatia Environ este deschisa tuturor initiativelor de acest gen, la nivelul intregii tari, vizand atingerea obiectivelor Romaniei, impuse de legislatia europeana in domeniul protejarii mediului.

Asociatia Environ este o asociatie colectiva non-profit care are drept scop principal organizarea si implementarea la nivel national a unui sistem eficient de preluare si valorificare a deseurilor de echipamente electrice, electronice si electrocasnice (DEEE). Misiunea Environ vizeaza preluarea responsabilitatilor producatorilor si importatorilor cu privire la colectarea, tratarea, valorificarea si eliminarea nepoluanta a deseurilor EEE conform H.G. 448/2005 si legislatiei complementare.

Date de contact: Environ
Tel: 021-5280368
[email protected]

URBAN S.A. este cel mai important operator din domeniul managementului integrat al deseurilor din Romania, avand o cifra de afaceri pentru anul 2007 de 218.734.987 RON, un numar de 4.500 angajati si un parc de utilaje specializate de 550 utilaje cu o vechime medie de aproximativ 2,5 ani. URBAN S.A. are in derulare peste 40 contracte de concesiune a serviciilor de salubrizare a localitatilor, inclusiv servicii din domeniul managmentului integrat al deseurilor (BUCURESTI, BRASOV, RAMNICU-VALCEA, OTOPENI, CALARASI, URZICENI, FETESTI, DRAGASANI, BRAILA,GALATI), prestand servicii de salubritate pentru o populatie de peste 2.000.000 locuitori, echivalentul a 15 % din populatia din mediul urban din Romania.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente