Campanie de colectare a vechiturilor electrice si electrocasnice in Craiova

0
354
Campanie de colectare a vechiturilor electrice şi electrocasnice in Craiova
Campanie de colectare a vechiturilor electrice si electrocasnice in Craiova

Municipalitatea din Banie organizeaza o noua etapa a campaniei de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice, la sfarsitul lunii martie. Astfel, craiovenii interesati pot sa isi duca vechiturile electrice si electrocasnice la pubele de gunoi pe 30 si 31 martie.

„Primaria Municipiului Craiova prin S.C. Salubritate Craiova S.R.L, impreuna cu firme autorizate sa colecteze aceste deseuri organizeaza aceasta campanie dupa urmatorul program:

– intre orele 8.00-10.00 – detinatorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita langa platformele gospodaresti, iar cei care locuiesc la casa le vor depozita in fata portii.

– dupa ora 10.00 va avea loc colectarea si transportul deseurilor catre centrele de colectare”, a precizat carmen Licu, purtator de cuvant la primaria Craiova.

Salurbitatea pune la dispozitie numarul de telefon 0251/422 733 unde vor fi preluate apelurile varstnicilor si ale persoanelor cu probleme de sanatate, care nu se pot deplasa in vederea depunerii deseurilor voluminoase la punctele mai sus mentionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.