Campanie de plantat puieti

Campanie de plantat puieti
In urma cu doua zile a avut loc o noua activitate din cadrul campaniei regionale de plantare de puieti initiata de Organizatia pentru Strategii si Programe de Dezvoltare cu sediul in Caransebes. Dupa mai multe actiuni de acest gen in diferite zone din judet, joi, a venit randul resitenilor sa planteze arbori.
Cu sprijinul ing. Milencovici Radoliub si a padurarului Lungu Toma, de la Ocolul Silvic Resita, elevii voluntari ai clasei a III-a C, de la Scoala nr. 7, si cei din clasa a II-a Step by Step, de la Scoala nr. 12, ambele din Resita, au plantat 500 de puieti de molid si pin in pepiniera Lend. Cot la cot cu elevii, au plantat si dascalitele lor, Mariana Mone, Mihaela Zgardea si Cristina Ardeleanu.
“Actiunea a fost un succes. Copiii au tratat cu maxima seriozitate si responsabilitate sarcina pe care o aveau de indeplinit, iar rezultatele muncii lor s-au concretizat in numarul mare de puieti plantati. Atitudinea deschisa a copiilor, implicarea lor in astfel de actiuni pot fi garantii ale unui mediu natural mai curat si mai sigur in viitor”, a declarat inst. Cristina Ardeleanu, coordonator local OSPD. Actiunea a fost sprijinita de Mihai Stepanescu, primarul Resitei, si de Adorian Solomonesc, directorul Directiei Silvice Caras-Severin.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,541FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente