Campanie eco la Chitila! Locuitorii vor primi saci de precolectare selectiva

Campanie eco la Chitila! Locuitorii vor primi saci de precolectare selectiva
Campanie eco la Chitila! Locuitorii vor primi saci de precolectare selectiva

Compania Romprest Service si Primaria Orasului Chitila lanseaza proiectul pilot ecologic “Fii ECO! Pre-colectarea selectiva incepe acasa!”, ce se va desfasura pe o perioada de trei luni in Orasul Chitila.

Proiectul pilot presupune constientizarea si informarea cetatenilor in vederea dezvoltarii unei atitudini eco-civice pentru protejarea mediului prin implicarea acestora in actiunea de pre/colectare selectiva si a cresterii cantitatilor de deseuri reciclabile, pre/colectate selectiv.

Pe domeniul public, Romprest a amplasat recipiente pentru pre-colectare selectiva a deseurilor reciclabile (Hartie & Carton, Plastic & Metal), iar prin intermediul proiectului pilot “Fii ECO!Pre-colectarea selectiva incepe acasa!” se vor distribui gratuit, tuturor gospodariilor aproximativ 25.000 saci de pre-colectare selectiva, pusi la dispozitie de Eco-Rom Ambalaje.

Timp de trei luni, toti cetatenii orasului Chitila vor beneficia, gratuit, din partea Primariei Orasului Chitila si Romprest, de cate doi saci de pre-colectare selectiva/lunar, inscriptionati destinati deseurilor reciclabile, provenite din ambalaje. Colectarea deseurilor reciclabile, provenite de la populatie (a sacilor) se va face dupa un program implementat de Romprest, pe zone si zile de colectare selectiva, program ce va ajunge la populatie o data cu lansarea proiectului pilot “Fii ECO! Pre-colectarea selectiva incepe acasa!”, alaturi de materialele informative si sacii distribuiti.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,544FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente