Campanu sustine ca vrea limpezirea apelor la ISS

0
277

Presedintele liberalilor botosanenei Liviu Campanu apreciaza acuzele aduse de catre inspectorul sanitar Vasile Niculita, Autoritatii de Sanatate Publica si Inspectiei Sanitare de Stat ca fiind foarte grave.

Pe aceste considerente, Liviu Campanu il asigura pe inspectorul Vasile Niculita de tot sprijinul sau daca tot ceea ce afirma este adevarat. „Il asigur pe Niculita ca la randul meu am facut acelasi lucru. De saptamana trecuta am sesizat comisia de abuzuri si Agentia Functionarului Public. Am mai avut o disputa cu inspectorul Niculita pe situatia de la Manoleasa. Am facut sesizari atunci pentru ca am inteles ce se intampla la Inspectia Sanitara de Stat”, a declarat Liviu Campanu.
Acesta sustine ca desi sunt pusi la zid Oprisanu si Mihai, ei de fapt au stricat jocurile la ISS. Campanu observa nu este adus in discutie nici un angajat cu vechime in acea institutie. „In conditiile in care marea majoritate a agentilor economici sponsorizeaza activitatea inspectorilor mi se pare normal ca acest cuib starnit face galagie. Sunt convins ca se va face ordine si la ISS”, a declarat presedintele liberalilor botosaneni.

Sursa: Jurnalul de Botosani si Dorohei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.