Canadienii foreaza dupa petrol la Satu Mare

0
503
Resursele de energie, pe un trend ascendent
Resursele de energie, pe un trend ascendent
Canadienii foreaza dupa petrol la Satu Mare
Canadienii foreaza dupa petrol la Satu Mare

Compania canadiana Serinus Energy a anuntat luni ca a contractat o sonda pentru un program de foraje ce vor fi efectuate luna viitoare la concesiunea sa din nord-vestul Romaniei, informeaza un comunicat de presa.

Serinus, companie care detine o participare directa de 60% din concesiunea Satu Mare, a precizat ca a semnat un contract cu firma Tacrom Drilling SRL, o subsidiara a firmei germane CAT GmbH, pentru utilizarea sondei sale Futura-3 in vederea efectuarii unor lucrari de foraj la adancimi de 1.800-2.000 de metri. Forajele ar urma sa fie efectuate luna viitoare si in functie de succes, finalizarea si testarea puturilor este asteptata a avea loc in primul trimestru al anului urmator.

Concesiunea Satu Mare acopera o suprafata de 2.949 kilometri patrati la granita Romaniei cu Ungaria iar societatea Winstar Satu Mare SRL, o subsidiara a Serinus Energy, detine o participare directa de 60%.

Serinus este o companie internationala de explorare si productie de petrol si gaze cu un portofoliu diversificat de proiecte in Ucraina, Brunei, Tunisia, Romania si Siria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.