Caravana AGRALIM promoveaza companiile din industria agricola

Caravana AGRALIM promoveaza companiile din industria agricola

Compania ABplus Events in parteneriat cu Directiile pentru Agricultura Iasi, Botosani, Neamt si Vaslui va anunta organizarea Caravanei AGRALIM, care consta intr-o serie de evenimente ce au ca scop promovarea companiilor din industria agricola in randul producatorilor agricoli din Regiunea Moldovei.

Caravana AGRALIM se va desfasura in perioada 20 iulie – 14 septembrie, in judetele Iasi (2 locatii), Neamt (1 locatie), Botosani (1 locatie) si Vaslui (1 locatie). In aceasta perioada, impreuna cu partenerii (companiile ce s-au inscris la evenimente, mass media de specialitate) ne vom deplasa in teritoriu la cei mai importanti producatori agricoli din zona. Pe parcursul unei zile vom realiza: sesiuni de demonstratii in teren, prezentari de produse si vom raspunde solicitarilor si intrebarilor ridicate de producatorii agricoli.

Avantajele oferite de Caravana AGRALIM sunt multiple: interactiunea cu producatorii agricoli la “ei acasa”, cresterea notorietatii companiei in randul producatorilor agricoli, oferirea de suport real producatorilor agricoli – acestia afla direct de la dumneavoastra cum pot cumpara, cultiva si intretine o cultura agricola, realizati demonstratii practice pe terenul din zona – fermierii vad astfel cum se comporta utilajele pe terenurile lor, castigati un plus de imagine si notorietate pe piata din Moldova.

In cadrul Caravanei AGRALIM pot participa: producatori, importatori si dealeri autorizati de masini, utilaje si echipamente agricole, producatori, importatori si distribuitori de inputuri pentru agricultura, institutii financiar bancare si asigurari, avand prioritate companiile expozante la Targul AGRALIM.

Pentru detalii suplimentare accesati site-ul www.expoagralim.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *