Casa independenta energetic, la preturi de la 65.000 de euro

0
913
Casa independentă energetic, la preţuri de la 65.000 de euro
Casa independenta energetic, la preturi de la 65.000 de euro
Casa independenta energetic, la preturi de la 65.000 de euro
Casa independenta energetic, la preturi de la 65.000 de euro

Cu acesti bani, o companie se ofera sa ridice de la zero o locuinta care isi acopera singura tot necesarul de energie, utilizand resurse regenerabile pentru caldura, apa calda si electricitate.

Cu cel putin 65.000 de euro puteti avea o casa complet independenta energetic, care utilizeaza doar resursele regenerabile. Este pretul pe care il pune la bataie Birta Group, care va lansa astazi pe piata o casa ecologica, ce isi va produce singura necesarul de energie.

Modelul standard, de circa 65.000 euro, are 180 metri patrati, parter plus etaj, si va fi dotat cu echipamente „verzi”, care vor asigura necesarul de energie si apa calda pentru patru persoane.
Astfel, locuinta are panouri solare, pentru apa calda si caldura, completate iarna de o pompa de caldura aer-apa, dar si panouri fotovoltaice, pentru producerea de electricitate. Nu e necesar racordul la retea, dar trebuie luata in calcul si dotarea casei cu aparatura performanta.

Desi are un design mai putin obisnuit, „casa castiga temperatura prin insasi forma ei rotunda, modelul ales de noi este unul de viitor”, ne-a declarat Ioan Birta, presedintele Birta Group. 

Termen de executie: o luna

El a adaugat ca o astfel de casa poate fi ridicata la cheie in cel mult o luna, in functie si de marimea aleasa sau de imbunatatirile dorite – geamuri termopan triple, nu duble, izolatie mai buna etc. De aceste lucruri, dar si de consumul de energie estimat de client depinde pretul final, care poate urca si la 90.000 euro.

In pret intra toate echipamentele, aduse din Germania, si montajul lor. Modelul este expus in zona Carrefour Militari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.