Casco verde – Un nou tip de asigurare pentru masinile nepoluante

O companie de asigurari a lansat ieri polita casco verde – o varianta a casco Europa – dedicata intregii game de automobile ecologice, echipate cu motoare hibride, electrice sau pe baza de combustibili alternativi.
casco verde pentru masini nepoluante
Pentru aceleasi categorii de riscuri, polita casco verde are un tarif cu aproximativ 15% mai mic, fata de versiunea standard a casco Europa, destinata automobilelor obisnuite.
Reprezentantii Asito Kapital admit ca in prezent piata masinilor nepoluante este inca intr-o faza incipienta, dar considera ca ea trebuie incurajata prin oferte de acest gen sau alte actiuni similare. „Aceasta oferta mai avantajoasa pentru masinile nepoluante reprezinta, inainte de toate, un mesaj de incurajare adresat celor care au o atitudine responsabila fata de mediul inconjurator si achizitioneaza astfel de automobile. Pe termen mediu anticipam o dezvoltare mai importanta a acestui segment, iar noi vrem sa fim aici de la inceput”, a declarat Marcel Pirciog, directorul general al firmei.
Comparativ cu celelalte produse similare de pe piata, varianta standard a politei casco Europa oferita de firma, inclusiv pentru masinile nepoluante, se distinge prin trei elemente suplimentare de acoperire a riscurilor. Prima se refera la asistenta tehnica rutiera ce presupune servicii integrate de interventie si tractare in caz de imobilizare a autovehiculului, cea de-a doua, la extinderea acoperirii teritoriale in toate statele Uniunii Europene, dar si in Turcia, Republica Moldova, Macedonia, Croatia si Ucraina, iar cea de-a treia, la acoperirea riscului de vandalism.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente