Casele ecologice, in atentia consilierilor locali din Iasi

Casele ecologice, in atentia consilierilor locali din Iasi
Casele ecologice, in atentia consilierilor locali din Iasi

Sedinta de Consiliu Local in perioada de concedii. Desi nici macar alesii nu se asteptau sa fie convocati la o intrunire in aceasta luna, sedinta a fost stabilita pentru ultima zi din iulie. Pe ordinea de zi sunt aproape 30 de proiecte, intre care si o rectificare de buget.

Se vor lua bani de la mai multe capitole bugetare, iar fondurile vor merge in mare parte catre unitatile de invatamant, pentru reparatii si facturi la utilitati. Un alt proiect vizeaza realizarea de locuinte ecologice. Ideea consilierilor PPDD a fost avizata si de USL.

Edilii spun ca astfel de locuinte se pot construi pe terenul de pe Moara de Vant al municipalitatii. Casele vor fi destinate tuturor categoriilor de varsta. Pentru a fi considerate ecologice, locuintele trebuie construite din materiale refolosibile si dotate cu surse ecologice de producere a energiei termice si electrice. Alte proiecte dezbatute maine se refera la atribuirea unor terenuri si la alocarea de fonduri pentru continuarea lucrarilor incepute in oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *