Castigatorii concursului de afise pe tema schimbarii climatice

0
662
Câ?tig?torii concursului de afi?e pe tema schimb?rii climatice
Câștigătorii concursului de afișe pe tema schimbării climatice
Castigatorii concursului de afise pe tema schimbarii climatice
Castigatorii concursului de afise pe tema schimbarii climatice

Pentru a anticipa sezonul 2015 al Institutului Francez din Romania (IFR), dedicat schimbarii climatice si problemelor de mediu, IFR a organizat un concurs si o expozitie de afise.

Expozitia a avut loc intre 20 noiembrie si 4 decembrie la Institutul Francez din Bucuresti si a reunit creatii ale studentilor romani din facultatile de arte plastice, grafica si design, oferindu-le o platforma unde isi pot exprima talentul.

La ceremonia de premiere, ce a avut loc vineri, 5 decembrie, a fost ales castigatorul Premiului Publicului in persoana lui Paula Stefania Parvulescu, iar Premiul Juriului i-a revenit lui Stefan Georgescu. Acest premiu din urma consta dintr-o bursa de 500 de euro si a fost conferit castigatorului de catre un juriu format din dna Johanna Fournier, artist din Franta, dna Irina Neatu, grafician si co-fondator al societatii Concept Machine si dl Daniel Constantinescu, artist si fotograf.

Acest concurs este parte a unui program special al Institutului Francez din Romania dedicat mediului in cadrul conferintei PARIS CLIMAT 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.