Ce este de fapt, poluarea?

poluare.jpgOamenii vorbesc adeseori despre cum sa protejeze mediul inconjurator si ce ar trebui facut pentru a ajunge la o reusita.

Insa, cu toate acestea, cat vezi cu ochii in fiecare coltisor din tara, din intreaga lume poluarea atinge cote maxime.

Probabil exagerez , insa contaminarea mediului inconjurator cu materiale care interfereaza cu sanatatea umana pot produce pagube de neimaginat.

Sunt doua categorii de materiale poluante (poluanti). Poluantii biodegradabili sunt substante, cum ar fi apa menajera, care se descompun rapid in proces natural. Acesti poluanti devin o problema cand se acumuleaza mai rapid decat pot sa se descompuna. Poluantii nondegradabili sunt materiale care nu se descompun sau se descompun foarte lent in mediul natural. Odata ce apare contaminarea, este dificil sau chiar imposibil sa se indeparteze acesti poluanti din mediu.

Poluarea aerului, a apelor, a solului poate fi combatuta doar datorita noua, a oamenilor, a celor care iubesc natura si vor sa traiasca intr-un mediu curat. Din cauza multor tragedii ale mediului inconjurator , s-au instituit legi care sa protejeze natura, insa putini le iau in considerare.

In concluzie, poluarea nu este altceva decat un factor intern, si spun intern pentru ca mana omului o provoaca in cele mai mari masuri, factor care nu aduce altceva decat distrugerea mediului si indirect a omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *