Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer si bolile infectioase

Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer si bolile infectioase

Bicarbonatul de sodiu este un remediu natural extraordinar. Aceasta pudra obisnuita dispune de proprietati vindecatoare foarte eficiente in cazul unor boli precum acnee, cancer, raceli, gripa, reflux acid, si lista poate continua. Nu trebuie sa uitam nici de utilizarile sale minunate in preajma casei. La un pret destul de mic, bicarbonatul de sodiu ar putea fi acel produs miraculos, usor de obtinut, disponibil si eficient, pe care toata lumea il cauta, prezinta Wakeup-world.com.

Conexiunea intre ciuperca si cancer

Munca revolutionara a lui Mark Sircus, doctor medical oriental si de acupunctura, si doctorul Simonchini, un oncolog din Roma, Italia, a aratat potentialul incredibil al bicarbonatului de sodiu.

Initial, doctorul Simonchini a facut conexiunea intre infectiile fungice si extinderea cancerului. Acesta a realizat faptul ca atunci cand o tumoare a fost spalata cu bicarbonat de sodiu (care este anti-micotic) aceasta s-a micsorat, iar apoi, in decurs de cateva zile, a disparut complet.

Mark Sircus duce aceasta idee cu un pas mai departe, el indicand faptul ca daca bicarbonatul de sodiu este inghitit poate avea aceleasi rezultate remarcabile.

Sircus crede despre cancer ca este o boala complexa si ca vindecarea depaseste cu mult simpla idee de “a directiona toate armele posibile impotriva tumorii”: “Corpul trebuie sa fie in armonie perfecta, iar pentru aceasta, tehnicile de respiratie, exercitiile, expunerea la soare si masajul pot lucra impreuna cu terapia cu bicarbonat. Un exemplu de succes este Vernon Johnston care s-a vindecat de cancer la prostata de gradul IV urmand acest protocol”, arata doctorul Mark Sircus.

Protejeaza impotriva racelilor si a gripei

Cancerul nu este singura afectiune care este vindecata de bicarbonatul de sodiu. Bolile contagioase, cum ar fi racelile si gripa, raspund de asemenea foarte bine la tratamentul cu bicarbonat de sodiu.

Edward R. Hays, doctor in medicina, povesteste:
“In 1918 si 1919, in timp ce luptam cu gripa, impreuna cu Serviciul Public de Sanatate din SUA, mi s-a adus la cunostinta ca persoanele care au fost foarte bine alcalinizate cu bicarbonat de sodiu, au contractat foarte rar gripa, iar cei care se imbolnaveau, chiar daca erau alcalinizati mai intai, aveau atacuri usoare. De atunci, am tratat toate cazurile de raceala si gripa mai intai cu acest remediu natural, bicarbonatul de sodiu, si in multe situatii, in decurs de 36 de ore, simptomele dispareau complet.”

Dozajul recomandat pentru raceli si gripe

– In prima zi, se consuma sase doze a cate jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu intr-o cana de apa. Cele sase doze se iau la interval de doua ore.

– A doua zi, se continua in acelasi ritm, dar se reduce cantitatea la patru doze.

– In cea de-a treia zi, se consuma doar doua doze, una dimineata si o alta seara.

– Apoi, se continua cu o singura doza dimineata, pana cand boala dispare.

Beneficii suplimentare

Pe langa faptul ca este de foarte mare ajutor in cazul bolilor, bicarbonatul de soda are un spectru larg de utilizare. Bicarbonatul de sodiu este foarte bun si pentru: vindecarea acneei, curatarea parului si indepartarea depunerilor, detoxifiant pentru intoxicatia cu radiatii, reflux acid, curatarea dintilor, imbunatatirea detergentului de rufe, indepartarea mizeriei si a reziduurilor de pe fructele si legumele proaspete, curatarea casei si dezodorizare, iar atunci cand este combinat cu otet, poate destupa canalizarea.

Daca ne raportam la cat costa, ajungem la concluzia ca bicarbonatul de sodiu este un campion natural foarte ieftin. Luand in considerare ca tratamentul pentru cancer conventional costa in medie mii de euro, merita macar sa aflam mai multe despre aceasta alternativa naturala, necostisitoare si eficienta despre care tot mai multi doctori incep sa vorbeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *