Cel mai mare proiect ECO din Romania!

deseuri1.jpgONG-urile din Romania au decis sa se coalizeze pentru a realiza o actiune de mare anvergura. “Misiunea este curatarea Romaniei de deseurile care o sufoca si o uratesc”. Modelul care va fi aplicat in Romania este cel al proiectului national eston, “Let”s Do It 2008”, prin care in 3 mai 2008 s-au autoimplicat 50.000 de cetateni, toti operatorii de salubritate, numeroase persoane publice, trusturile de presa, operatorii de telefonie mobila si majoritatea autoritatilor locale si central.

Organizatiile non-guvernamentale romane au demarat procedurile pentru promovarea acestui proiect. Un prim pas a fost lansarea unui apel public: alaturarea in cel mai mare proiect ECO din Romania. De asemenea, vor fi cautate intreprinderi sustinatoare prin orice modalitate nefinanciara (punerea la dispozitie a unui loc de intalnire pentru echipa, echipamente pentru realizarea unei harti, materiale pentru promovare, ridicare si transportare deseuri, dotare cu materiale de lucru, etc.), trusturi media si publicatii independente pentru comunicarea acestei initiative, iar pentru urmatoarele luni, pentru formarea unei echipe de organizatori si participanti, anunta ONG EcoAssist printr-un comunicat de presa.

Astfel, pe parcursul urmatoarelor luni se cauta cei mai talentati oameni din programare, orientare in spatiu, comunicare si PR, coordonare voluntari, arta, afaceri, medicina, avocatura, aparare, etc. cat si cei mai aprigi ecologisti.

Singura “promovare” a tuturor celor implicati va fi prin intermediul unui website dedicat pe care vor fi prezentate liste cu toti cei care vor fi partasi acestui proiect.

Sursa: 9 AM NEWS

Articole similare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,195FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente