Centrul natura: Informatii de la Maestri

0
948
Centrul natura: Informa?ii de la Mae?tri
Centrul natura: Informații de la Maeștri
Centrul natura: Informatii de la Maestri
Centrul natura: Informatii de la Maestri

Nutritia omului reprezinta o preocupara CENTRALĂ a multor oameni de stiinta si medici – mai ales in ultimii 100-150 de ani – in care am observat ca sanatatea oamenilor s-a degradat alarmant – in conditiile unui progres material crescator si vizibil si a ingerarii unor cantitati de alimente pe cap de locuitor – mai mari decat vreodata in istorie!

Oamenii sunt entitati complexe, alcatuite din multe parti.

Corpul material, care isi traieste existenta in realitatea materiala – este o entitate biochimica si fiziologica care se supune legilor biologicului.
Problema noastra cea mai mare este ca NU PREA STIM MARE LUCRU DESPRE ACESTE LEGI BIOLOGICE.
In afara de faptul ca anumite circumstante sunt evident vatamatoare (focul, exploziile, cutitele, agresiunea etc) pentru corpul material – in rest – nu prea stim mare lucru.

Sper sa nu vi se para socanta afirmatia de mai sus, in contextual acestui secol 21 in care s-au facut atatea descoperiri si cercetari stiintifice.
Am aflat multe lucruri despre parti ale corpului nostru. Despre celulele sale, despre receptorii din membranele celulare, despre alte substante minuscule din interiorul sau.
Dar inca intelegem foarte putin sau de loc din FUNCTIONAREA si mai ales, din LEGĂTURILE care exista intre diferitele parti ale corpului – intre corpul material si hrana care intra in el, intre corpul material si energia care il locuieste – si care reprezinta totalitatea a ceea ce suntem.

Stiinte diferite – precum psihologia, teologia, fizica, chimia si biologia – isi disputa bucati din totalitatea fiintei umane – pe care le studiaza si diseca in amanuntime.
Si nu exista nici o stiinta care sa puna la un loc TOTALITATEA care suntem noi, ca entitati vii – intelegand ce ni se intampla in existenta noastra efemera pe pamant.

Multi medici si cercetatori au lucrat si lucreaza in afara sistemelor oficiale pentru descoperirea Adevarului despre cine suntem cu adevarat.

In ultimii zeci de ani exista o dezvoltare fara precedent a directiei de vindecare catre INTEGRARE HOLISTICĂ si INTELEGERE SIMPLĂ, CLARĂ – a proceselor care se petrec in interior.

Am primit de curand un mail cu informatii de la dna Mihaela Walter – cea care are un blog citit mult de ”fanii” directiei raw-vegane – a alimentatiei vii si stilului natural de viata.
http://hrana-vie.blogspot.be/p/metode-naturale-de-tratament.html

Dumneaei ne aminteste cu amabilitate de personalitatile care s-au preocupat de studierea relatiei dintre alimente si starea de sanatate a fiintei umane.

Este directia ”logica” in care ajunge orice terapeut si vindecator, in cursul studiilor sale – pornind din orice parte a medicinei. Mai devreme sau mai tarziu, oricine ajunge la ALIMENTATIE si DIETĂ – si apoi la STIL DE VIATĂ.

Cititi informatiile puse la dispozitie pe blogul dnei Walter – pentru ca multe dintre ele sunt fascinante si foarte interesante.
SI in masura posibilitatilor si timpului – vom reveni si noi cu materiale preluate din scrierile altor personalitati marcante din domeniul naturismului – care au pus bazele unei intelegeri si cunoasteri extraordinare.
Iar multumita Internetului – colaborarilor dintre noi si comunicarilor facile oferite de conexiunea globala – CUNOASTEREA TEORETICĂ ESTE ACCESIBILĂ ORICUI O CAUTĂ!

PARTEA CEA MAI DIFICILĂ RĂMÂNE TOT PRACTICA!
ASA CUM VĂ MENTIONAM IN MULTE ARTICOLE – SCHIMBAREA ALIMENTATIEI PRESUPUNE SCHIMBAREA COMPLETĂ A VIETII UNEI PERSOANE.
ACEST LUCRU INCLUDE SCHIMBAREA RELATIILOR – CU SINE, CU CEILALTI, CU NATURA, CU SOCIALUL, CU ”MODA TIMPULUI”.

ORICE SCHIMBARE PRESUPUNE EXISTENTA ENERGIEI NECESARE SCHIMBĂRII.
ENERGIA SE DUCE SI VINE PRIN ATENTIA NOASTRĂ.
LA TOT CEEA CE ACORDĂM ATENTIE NE DĂ SAU NE IA ENERGIE.

COMPETITIA ACERBĂ SI CRÂNCENĂ DIN LUMEA MODERNĂ ESTE PENTRU ENERGIE!

”ATENTIE, VĂ ROG!” este ”comanda” auzita in scoli sau in sistemele de educatie.
Acolo unde iti plasezi atentia – intr-acolo iti directionezi energia.

Schimbarile se fac treptat – incetul cu incetul.
Important este sa incepeti si sa nu va opriti, chiar daca din loc in loc, mai popositi sa va trageti sufletul.

Atunci este momentul sa va intoarceti catre scrierile vechilor Maestri – sa va uitati pe povestile lor de viata – pe toate invataturile lor – si sa va sprijiniti de exemplele lor pentru a continua procesul.
Pentru cei care au nevoie de informatie, ea este din ce in ce mai disponibila. Lucram laolalta cu totii si incercam sa o impartasim continuu.

Multumesc, doamna Mihaela Walter – si alaturi de dv, multumesc si doamnei Cristela Georgescu – care are un blog minunat de informare si realizeaza conferinte si tabere minunate pentru mamici si pentru micutii lor!
http://www.cristelageorgescu.ro/

Sunteti doua doamne extraordinare – care cauta in permanenta Adevarul si nu sunt oprite de obstacolele de manipulare si erori intalnite in cale.

Pe cele doua site-uri pot fi gasite informatii extraordinare despre retete, diete, terapii naturale, experiente personale in cresterea copiilor si multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.