Cetatenii municipiului Motru, “invitati” sa scape de electronicele uzate

0
430
Cetăţenii municipiului Motru, “invitaţi” să scape de electronicele uzate
Cetatenii municipiului Motru, “invitati” sa scape de electronicele uzate

Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, initiata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, revine in judetul Gorj, la Motru, mai precis. Astfel ca, cetatenii post spune „adio” echipamentelor electrice si electronice, uzate, pentru a avea un mediu cat mai curat. Actiunea de colectare a deseurilor va avea loc pe 7 aprilie in municipiul Motru.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, in parteneriat cu Primaria municipiului Motru, organizeaza o a doua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice din judetul Gorj, sambata, 7 aprilie, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. Cetatenii municipiului Motru trebuie sa stie ca punctele de colectare se vor deschide intre orele 10:00 si 17:00. Cetatenii sunt invitati sa scape, in mod responsabil, de echipamentele de care nu mai au nevoie, depunandu-le in urmatoarele locatii, unde exista puncte de colectare:

Municipiul Motru:
1. Platou-intersectie Str. Macului cu Bd. Trandafirilor
2. Intersectie Str. Minerului cu Str. Carol Davila
3. Platou – Str. Tineretului
Sate Apartinatoare:
1. Rosiuta – Magazin Mixt „Olaru”
2. Plostina – Scoala Gen. Plostina
3. Leurda – Scoala Gen. Leurda
4. Horasti – Magazin „La Nicu”
5. Insuratei – Magazin „Sanatescu”

Potrivit organizatorilor, deseurile de echipamente electronice si electrocasnice grele sau voluminoase beneficiaza de preluarea gratuita de la domiciliu. Pentru programarea unui transport gratuit de la domiciliu sau pentru mai multe detalii, cetatenii pot suna la numarul de telefon 0732.627.179, disponibil pana sambata, 7 aprilie, intre orele 08.00 – 15.00. Cetatenii vor avea parte si de surprize din partea asociatiei, astfel ca, cei care vor depune deseuri, pentru a avea un mediu mai curat, vor fi inscrisi automat la tombola cu premii oferite de partenerii Candy Skil: trei roboti de bucatarie, 10 cafetiere si 7 masini de gaurit. Tragerea la sorti a castigatorilor si festivitatea de premiere a voluntarilor vor avea loc sambata, 7 aprilie, de la ora 18:30, la Casa de Cultura a municipiului Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.