Chiliman, fentat de gunoieri

Primarul Andrei Chiliman a fost pacalit, ieri, de una dintre cele doua firme angajate de el sa presteze serviciul de curatenie stradala in locul societatii REBU, astfel ca jumatate din Sectorul 1 al Capitalei a ramas cu gunoiul la usa.

Mai grav este ca bucurestenii au depozitat deseurile direct pe trotuar, pentru ca tomberoanele disparusera, inca de duminica, din locurile bine stiute. Firma REBU, proprietara pubelelor, tomberoanelor si cosurilor de gunoi, le-a ridicat din tot sectorul, dupa ce edilul a reziliat contractul. In aceste conditii, imaginea celei mai centrale zone a Bucurestilor a fost readusa, pentru o zi, la perioada de acum zece ani, cand incapacitatea regiei RASUB de a salubriza orasul a determinat Primaria Capitalei sa se asocieze cu o firma germana, pentru a face fata gunoaielor.

Depasit de situatie, Chiliman a acuzat conducerea REBU ca le-ar fi ordonat gunoierilor sa arunce continutul tomberoanelor pe strazi: “Echipe de comando ale REBU au rasturnat cosurile de gunoi si tomberoanele, inainte de a le lua cu ei”. In replica, directorul REBU, Mircea Raicu, l-a ironizat pe primar ca nu este capabil sa gestioneze situatia: “Cum sa nu fie gunoi pe strazi, din moment ce firma pe care domnul primar a angajat-o nu a venit la munca? Sunt exact deseurile pe care angajatii REBU le ridicau in fiecare dimineata”.

Citeste articolul Chiliman, fentat de gunoieri integral in Ziua

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente