Cinci initiative verzi pentru comunitate

Cinci initiative verzi pentru comunitate
Cinci initiative verzi pentru comunitate

Asa cum va este cunoscut deja, Centrul Ratiu pentru Democratie, in parteneriat cu Primaria Municipiului Turda, deruleaza proiectul „V.V.V. –Voluntariat, Verde, Viata: Program de voluntariat pentru tineri si adulti din Turda”. Cum in perioada 9 martie – 10 aprilie a.c. Primaria Turda organizeaza „Luna curateniei”, care se adreseaza atat grupurilor civice informale, cat si asociatiilor de proprietari, se intentioneaza ca, prin proiectul amintit, sa se premieze cinci initiative cetatenesti de curatenie si amenajare a unor spatii verzi.

„Luna curateniei” are ca scop toaletarea arborilor, plantarea de flori, curatarea rigolelor, iar municipalitatea turdeana va oferi gratuit, in baza unei solicitari scrise, material dendrofloricol asociatiilor de proprietari.

Proiectul „Voluntariat, Verde, Viata” (V.V.V.) va premia, in „Luna curateniei”, cinci initiative mai indraznete care, in afara curateniei de primavara, propun si mici amenajari ale spatiilor verzi. Valoarea unui premiu este de 280 de euro constand in materiale necesare amenajarii. Premiul include si participarea la munca de primavara din partea voluntarilor Centrului Ratiu pentru Democratie implicati in proiectul V.V.V. Propunerile dumneavoastra sunt asteptate pana la data de 22 martie 2015.

Pentru detalii, va rugam sa ocontactati pe d-na Anca Cheregi (tel.0745/510268) din partea Primariei Turda si pe dl. Florin Stan (tel. 0728/989087, [email protected] ) din partea Centrului Ratiu pentru Democratie, manager al proiectului V.V.V.
„V.V.V. – Voluntariat, Verde, Viata: Program de voluntariat pentru tineri si adulti din Turda” este un proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Proiectul se desfasoara in intervalul septembrie 2014 – august 2015 si are ca scop incurajarea voluntariatului, urmarind implicarea cetatenilor in activitati voluntare de infrumusetare a orasului. Valoarea finantarii obtinute se ridica la 42.893.89 euro.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente