istock_000004322440xsmall_1.jpg

1. Incepeti sa mergeti la serviciu pe jos sau cu bicicleta. Nu numai ca veti pierde in greutate, dar transpiratia de pe chipul dumneavoastra il poate determina pe seful dumneavoastra sa creada ca este cauzata de efortul depus la locul de munca.

2.Incepeti sa cultivati. Gradinaritul este un exercitiu fizic foarte bun si puteti pierde foarte mult in greutate trecand la un regim vegetarian. Aveti doar grija la ce “ierburi” cultivati.

3. Renuntati la produsele pe baza de carne si lactate. Cele 1,5 miliarde de vite existente pe mapamond produc aproximativ 18% din emisiile mondiale de gaz, adica mai mult decat transporturile rutiere, aeriene, precum si alte forme la un loc.

4. Incepeti sa folositi scarile. Evitati lifturile. Coapsele vor prinde contur iar dumneavoastra veti slabi.

5. Renuntati la produsele fast-food si la cele conservate in recipiente din plastic sau metal, resursele naturale isi pierd din insemnatate. Caloriile in plus pericliteaza arterele, intestinele, dar si sistemul de sanatate. Sa nu mai vorbim despre ingredientele speciale, aditivii si sarea din alimentele conservate ce va scurteaza viata.

Sursa: Alternative Consumer

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here