CJ Cluj cauta „diriginte de santier” pentru centrul de deseuri

0
443
CJ Cluj cauta "diriginte de santier" pentru centrul de deseuri
CJ Cluj cauta "diriginte de santier" pentru centrul de deseuri

Consiliul Judetean (CJ) Cluj scoate la licitatie un contract de 900.000 de euro privind asistenta tehnica (dirigentie de santier) in cazul proiectului centrului de management integrat al deseurilor. Anuntul de licitatie va fi postat in urmatoarele zile in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Costurile pentru implementarea noului sistem de management al deseurilor a fost evaluat la 76,4 milioane de euro. Din aceasta suma, judetul Cluj va accesa din fonduri europene 47,4 milioane de euro. Restul de bani vor fi suportati din resurse locale. Pentru atribuirea contractelor ce vizeaza acest proiect vor fi organizate nu mai putin de 10 licitatii publice. Prima licitatie va desemna constructorul centrului de depozitare si urmeaza sa fie adjudecata in zilele urmatoare. Investitia a fost evaluata la circa 32 de milioane de euro.

„Acum dam drumul si la cea de-a doua licitatie. Am semnat deja anuntul ce va fi publicat pe SEAP, in vederea angajarii asistentei tehnice, pentru coordonarea lucrarilor la centrul de depozitare. Este vorba despre un contract evaluat la 900.000 de euro”, a precizat presedintele CJ, Alin Tise. Va urma apoi licitatia pentru constructia celor trei statii de transfer, din Gherla, Mihai Viteazul si Huedin. In paralel, se va organiza licitatia pentru inchiderea actualelor rampe de depozitare si ecologizarea acestor zone.

O alta licitatie vizeaza constructia unor drumuri care vor facilita accesul la centrul de depozitare a deseurilor. De asemenea, se va organiza o procedura pentru achizitia echipamentelor pentru depozitul de deseuri (camioane, incarcator hidraulic pe roti, compactor). O alta licitatie va urmari achizitionarea de echipamente pentru colectarea deseurilor (7.820 de europubele de plastic, 21.000 de pubele pentru compostare, containere pentru deseuri speciale). Se va organiza o licitatie si pentru informarea publicului cu privire la sistemul integrat pentru managementul deseurilor. In fine, o alta licitatie va viza procedura de audit a proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.