Craciun ecologic la Ploiesti, cu molizi la ghiveci

  0
  448
  Pomii de Craciun la ghiveci sunt o alternativa ecologica, dar destul de scumpa
  Pomii de Craciun la ghiveci sunt o alternativa ecologica, dar destul de scumpa

  Serviciul de Gospodarire Urbana Ploiesti ofera astfel de pomi de Craciun, la pretul de 87 de lei. Ei vor putea fi replantati in primavara.

  La pepiniera Nord a Serviciului de Gospodarire Urbana (SGU) Ploiesti sunt comercializati molizi cu radacina, la pretul de aproximativ 87 lei. Pomii au o inaltime cuprinsa intre 1,5 metri si 2,5 metri, si au fost scoase la vanzare aproape 500 de bucati.

  Pana acum, potrivit reprezentantilor SGU Ploiesti, 30 dintre acestia au fost deja vanduti. Anul acesta, ploiestenii nu pot achizitiona decat molizi, pentru ca brazii din serele SGU au fost plantati pe spatiul verde din municipiu.

  Oferta bogata

  Ploiestenii care vor sa cumpere un pom de Craciun cu radacini, il vor putea replanta, in primavara, in curtea sau gradina casei. La achizitionare, nu este asigurat si ghiveciul pomului si nici transportul acestuia.

  „Dupa alegerea molidului la sere, se va intocmi un aviz de insotire a marfii pe baza acestuia fiind achitata factura de catre cumparator, la sediul societatii noastre din stradaValeni numarul 32”, explica Adela Fratila, purtatorul de cuvant al SGU Ploiesti. Din serele SGU mai puteti cumpara, in aceasta perioada si ficusi, palmieri sau alte flori de apartamanet, care costa de la 25 si 75 de lei.

  Directia Silvica Prahova va scoate pe piata 1.400 de brazi si 1.600 de molizi, pentru Sarbatorile de iarna. Preturile la comercializare, pentru pomii de Craciun autohtoni, vor ramane aceleasi ca anul trecut, intre 24 si 36 de lei, brazii, si molizii cu 12-50 de lei, bucata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.