Clujenii ii arata cu degetul pe angajatii din salubritate

0
355
Clujenii ii arata cu degetul pe angajatii din salubritate
Clujenii ii arata cu degetul pe angajatii din salubritate

Clujenii care isi duc copiii la joaca in Parcul Detunata din cartierul Gheorgheni sunt nemultumiti de activitatea firmelor de de salubrizare si spun ca trebuie luate masuri mai aspre pentru a mentine curatenia in zona verde.

Potrivit sesizarii postate pe site-ul domnuleprimar.ro, un numar mare de parinti se arata revoltati de atitudinea angajatilor de la salubritate, responsabili cu curatenia din parcul recent reabilitat. In sesizare se precizeaza ca angajatii au refuzat in repetate randuri sa mature pietrisul de pe dalele de cauciuc din zona locurilor de joaca amenajate pentru copii.

„Nu numai ca a refuzat categoric sa mature, dar a si ridicat tonul si s-a certat cu noi, a raspuns ca nu are chef sa mature dupa copiii nostri”, spune Diana, semnatara plangerii.

Nici cojile de seminte adunate in straturi consistente se pare ca nu ii deranjeaza pe cei care sunt, teoretic, responsabili cu curatenia. Pentru un parc mai curat, clujenii cred ca este necesara si instalarea unor tablite cu avertismente pentru cei care lasa mizerie in urma lor.

Potrivit municipalitatii, situatia va fi verificata pentru a lua masurile necesare daca se dovedeste ca angajatii intr-adevar nu si-au indeplinit datoria. „Sa umplem insa parcul cu tablite nu e o idee buna, pana la urma traim cu totii intr-o comunitate si asta tine de cei 7 ani de acasa”, au precizat reprezentantii Biroului Mass-Media al Primariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.