Clujenii sunt asteptati la targul EcoLogica

0
574
Clujenii sunt a?tepta?i la târgul EcoLogica
Clujenii sunt asteptati la targul EcoLogica
Clujenii sunt asteptati la targul EcoLogica

Cei mai mari producatori de energie regenerabila si de constructii ecologice sunt prezenti zilele acestea la Cluj cu ocazia targului EcoLogica.

In perioada 8-11 mai 2014, parcarea Cora Cluj este gazda targului EcoLogica. Aici vizitatorii pot obtine informatii despre sistemele care produc energie regenerabila, modul in care acestea au impact asupra mediului inconjurator, modul in care ajuta la economisirea resurselor financiare, dar si detalii tehnice cu privire la functionarea acestora.

In cadrul acestui targ sunt expuse spre vanzare diverse instalatii, panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, incalziri in pardoseala, cazane pe lemne si peleti, dar si materiale de constructii ecologice si sisteme de eficienta energetica.

Printre administratorii firmelor care sunt prezenti la acest targ se numara si Dacian Delian, cel care conduce firma Zhaus din Oradea. Acesta a declarat pentru Monitorul de Cluj ca: “in cadrul acestui targ prezentam, in special, filtrele de apa. Ele sunt vedeta pentru noi in momentul de fata. Colaboram cu o firma italiana pe care am adus-o de curand in Romania si sunt filtre foarte bune. Cel mai important lucru este faptul ca avem un sistem de antiinundatii. Totul e wireless, iar in momentul in care se produce inundatia se opreste apa. Clientul poate sta linistit in vacanta fara sa-si faca griji ce se intampla acasa. Referitor la preturi, putem spuna ca costa cam cat 10 metri de parchet, mai bine spus mai putin de 10 metri de parchet si salveaza toata investitia. Mai avem si seminee, tot felul de sobe pe peleti, cazane si panouri solare”.

Targul se desfasoara in perioada 8-11 mai, se afla la a IV-a editie si este deschis publicului larg in intervalul orar 10.00 – 19.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.