CNA-ul britanic a interzis sloganul unei campanii pentru biocombustibili

CNA-ul britanic a interzis sloganul unei campanii care promova ideea ca biocombustibilii sunt o alternativa sustenabila la petrolul Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC), a anuntat presa britanica.
campanie pentru biocombustibil
Campania, initiata de Asociatia pentru Combustibili Regenerabili, prezenta un afis cu sloganul „Biocombustibilii – Un raspuns sustenabil la petrolul OPEC”.

CNA-ul britanic a luat in considerare, la interzicerea campaniei, faptul ca productia de biocombustibili se afla, inca, in faza de teste si, prin urmare, nu pot fi trase concluzii precum cea din sloganul campaniei. In urma acestei decizii, initiatorii campaniei au fost obligati sa schimbe sloganul.
Infiintata in 1981, Asociatia pentru Combustibili Regenerabili este o organizatie americana care promoveaza politici si dezvolta initiative pentru cresterea productiei si utilizarii de combustibili din etanol. Asociatia este purtatorul de cuvand al industriei etanolului si furnizeaza date si analize atat publicului larg, cat si Congresului Statelor Unite.
Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *