Campanie de colectare de jucarii si carti in sectorul 3

0
487
Campanie de colectare de jucării și cărți in sectorul 3
Campanie de colectare de jucarii si carti in sectorul 3

Primaria Sectorului 3 demareaza, in perioada 15-19 August, o campanie de colectare de jucarii si carti destinate copiilor proveniti din familii cu situatie financiara dificila.

In acest sens, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului va amenaja cinci corturi pe aleea principala a parcului „Alexandru Ioan Cuza”, unde persoanele dornice sa doneze carti si jucarii o pot face intre orele 8.00- 11 si 17.00-20.00.

Aceasta campanie are drept scop dezvoltarea responsabilitatii sociale fata de copiii proveniti din familii cu situatii dificile din Sectorul 3.

Jucariile si cartile colectate in urma donatiilor, vor fi stranse, ambalate si oferite copiilor proveniti din familiile defavorizate din comunitatea sectorului 3.

Prin aceasta initiativa Primaria Sectorului 3-Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului isi propune sa intinda o mana de ajutor copiilor care nu au carti de povesti, de colorat, dictionare si chiar jucarii. Actiunea contribuie la dezvoltarea personala a acestor copii, precum si la educatia acestora, astfel incat micutii sa aiba initiativa, sa fie siguri pe ei.

Primarul Robert Sorin Negoita participa, la ora 17.00, la demararea campaniei de colectare de carti si jucarii din parcul „Alexandu Ioan Cuza”. Aceasta campanie are drept scop implicarea comunitatii sectorului 3 in a oferi ajutor copiilor proveniti din familii cu situatii sociale dificile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.