Colectarea deseurilor din echipamente electrice si electronice – DEEE si efectele secundare 2

0
375

Efecte secundare nedorite, o rezultata a incompetentei si iresponsabilitatii unor decizi ori din nestiinta de cauza ori pur si simplu din nepasare. „Colectarea deseurilor din echipamente electrice si electronice – DEEE” aparent suna frumos, intuitiv, o actiune care se cere, totusi, dusa la capat intr-un mod deloc placut. Aceste „custi” inchise cu lacatul, nu permit accesul tuturor cetatenilor pentru a depozita gunoiul menajer. O colectare fortata, impusa, fara un feedback din partea cetatenilor.

Colectarea deseurilor din echipamente electrice si electronice – DEEEColectarea deseurilor din echipamente electrice si electronice – DEEE Colectarea deseurilor din echipamente electrice si electronice – DEEE Colectarea deseurilor din echipamente electrice si electronice – DEEE

Zilele trecute, aflat intr-un mijloc de transport, o mana de oameni se plangeau ca nu au unde sa depoziteze gunoiul menajer pentru ca rampa aferenta blocului in care locuiau este inchisa tot timpul si nu pot sta sa verifice sau sa astepte pe cel de la asociatie care detine cheia la rampa. Respectivele persoane se intrebau, unde sa arunce gunoiul, dezgustati si dezamagiti de aceasta actiune de colectare a DEEE. Cat se poate de justificata pozitia lor.

Intr-un articol anterior, o alta persoana, locuitor al acestui oras, protesta cu privire la aceasi situatie, articol trimis pe mai multe canale media, evident, nu a primit raspuns.

Azi, aflat in trecere pe strada Baba Novac, m-am decis sa protestez si eu. Am atasat cateva imagini acestui articol. Imaginile de fata nu sunt izolate, ele se intampla in mai multe zone din Brasov, dar se pare ca pe cei de la varf, nu ii intereseaza. In prima faza a existat un lacat care ieri, cineva suparat pe situatie, a reusit sa deschida usa. Azi, a aparut o broasca cu cheie… sunt sigur ca lucrurile nu vor ramane asa.
Citeste articolul integral Colectarea deseurilor din echipamente electrice si electronice – DEEE si efectele secundare 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.