Colectarea selectiva si eco-estetica DEEE-urilor editia a II-a – Bihor

Colectarea selectiva si eco-estetica DEEE-urilor editia a II-a – Bihor

Asociatia ECOTIC si Agentia pentru Protectia Mediului Bihor organizeaza in perioada 19.11 -07.12.2012 campania numita „Colectarea selectiva si eco-estetica DEEE-urilor editia a II-a”.

„Campania, sub forma de concurs, se va desfasura la nivelul unitatilor de invatamant din municipiul Oradea, clasele primare si gimnaziale, precum si la nivelul unitatilor scolare inscrise in cadrul programului Eco-Scoala”, a precizat Sanda Mercea, directorul APM Bihor.
Concursul presupune doua activitati aferente sectiunii de colectare a deseurilor electrice si electronice si sectiunii artistice precum realizarea unui obiect artistic utilizand aceste deseuri. Primele zece scoli care vor avea rezultate deosebite la cele doua sectiuni vor fi premiate de catre Asociatia ECOTIC.

Detaliile despre desfasurarea acestui concurs si regulamentul de participare se gasesc pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Bihor http://apmbh.anpm.ro – Sectiunea Evenimente.

Conform reprezentantilor APM Bihor scopul concursului consta in implicarea elevilor, cadrelor didactice si parintilor in actiuni practice de protejare a mediului inconjurator, dezvoltarea unei atitudini de respect si pretuire pentru tot ceea ce inseamna natura.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente